De Beste Glimlach

Voor de website Debesteglimlach.nl heeft uniqcreation bijna alle pagina's ontworpen, namelijk: index, bestellen (exclusief bestelformulier), refills, handleiding, contact, faq en de Aktie buttons- en pagina's.

ASN Calveen Amersfoort

In samenwerking met Croes Internet is er een indexpage en subpage ontworpen voor ASNCalveenAmersfoort.nl en omgezet naar HTML/CSS.

Bekend van pc

Voor Bekendvanpc heeft uniqcreation een logo ontworpen. Het logo stelt een pc voor met schreeuwende tekst 'Bekendvanpc'. Het moest een soort van tellsell achtig logo worden.

Fotoshoot

Voor fotoshoot is een compleet huisstijl ontwikkeld namelijk het logo, visitekaartjes, folder, briefpapier en kortings/cadeaubonnen.

Uitvaartauto

In samenwerking met Croes Internet is er een index page ontworpen voor Uitvaartauto.nl en omgezet naar xhtml/css. De website moest rust uitstralen en voor alle religie open staan.

Kennis Momentum

Voor Kennis Momentum ontwierp uniqcreation een logo. Kennis Momentum geeft technisch advies op het gebied van software op zodanige wijze dat een organisatie meer kennis kan vasthouden en doormiddel van software een ander manier van denken krijgt. Het logo staat voor groei, met kleine stapjes kom je steeds hoger, en dus ook meer momentum.

Werkplaats Service Nederland

In samenwerking met Croes Internet ontwierp uniqcreation de homepage, deze is ook omgezet naar xhtml/css. Ook is er gebruik gemaakt van moderne JQuery sliders.

Henri Koppen

Voor Henri Koppen is er een logo ontworpen. Het logo moest een zakelijke uitstraling krijgen.

Kreike-IT

Voor Kreike IT is de homepage ontworpen en omgezet naar html/css. Daarnaast heeft uniqcreation ook de huisstijl verzorgd namelijk: briefpapier en visitekaartjes.

Croes Internet

Voor Croes Internet is de layout ontworpen en omgezet naar html/css. Ook is er gebruik gemaakt van JQuery.

Zorginstelling Crabbehoff

Voor een schoolproject hebben we in een SCRUM team een systeem ontwikkeld voor de medewerkers. Zij moeten aan de hand van het nieuwe systeem sneller, efficienter en met plezier verschillende registraties kunnen doen.

De duur van het project was 6 maanden waarbij we uitgebreid onderzoek hebben gedaan. De volgende onderdelen hebben we opgeleverd: Functioneel ontwerp, Technisch ontwerp, Persona, Scenario, Wireframes, Testplan, Paper prototype, Usability test afgelegd met medewerkers.

Systeem opgeleverd: Zoeken op clienten, clientoverzicht, Katheter registratie, Rapporteren op client, Agenda (client/medewerker).

Serverleasen

Voor Serverleasen is er een logo ontworpen.

van Dooren Houtbedrijf

In samenwerking met Netjam die voor de ontwikkeling zorgde, heeft uniqcreation de indexpage, detailpagina en subpagina ontworpen.

Cloudhosting

Voor Cloudhosting is er een logo ontworpen.

Heuvelman Hout

In samenwerking met Netjam die voor de ontwikkeling zorgde, heeft uniqcreation de indexpage, detailpagina en subpagina ontworpen.

Bluewebmedia

In samenwerking met Netjam die voor de ontwikkeling zorgde, heeft uniqcreation de website van de advertentie programma ontworpen.

Bierbrouwervrij

In samenwerking met Netjam die voor de ontwikkeling zorgde, heeft uniqcreation de indexpage, detailpagina en subpagina ontworpen.

Hyves: My Personality!

Voor een schoolproject hebben we in teamverband voor opdrachtgever Hyves een gadget ontwikkeld. De gadget is een veld waarin een waarde kan worden ingevoerd, namelijk een persoonlijkheid van de persoon waarop je het woord wilt plaatsen. Er word bijgehouden wie het woord heeft geplaats en wie hier allemaal mee eens is. De woorden kan net als in Wordle geroteerd worden.